Podd-lansering med Rebecca Weidmo Uvell – Radio Kamrat

23 december 2021

Oikos lanserar ny podcast med Rebecca Weidmo Uvell – Radio Kamrat blir Oikos-samarbete

Oikos lanserar idag ett nytt samarbete med Rebecca Weidmo Uvell. Podden ’Radio Kamrat’ blir en ny gren av Oikos verksamhet och kommer under 2022 utvecklas tillsammans med oss på Oikos.

Vi är glada över att kunna stötta viktiga utbildningsinitiativ likt Rebecca Weidmo Uvells folkbildningspodd om kommunismen. Med det nya samarbetet utökar Oikos sin verksamhet och tar ytterligare ett viktigt steg i vårt arbete för att utmana vänstern på fler arenor.

Om du vill ge en julgåva för ett större ändamål och hjälpa oss bygga den konservativa rörelsen, swisha då 1234850186 eller finn fler alternativ på oikos.se/donera

I julklappsavsnittet av Radio Kamrat tar vi med er till Kurdistan och de kommunistiska grupperna PKK och PYD, som aktualiserades av att Magdalena Andersson köpte en röst av den politiska vilden i riksdagen Amineh Kakabaveh mot stöd för just PYD.

Radio Kamrat på Spotify: https://open.spotify.com/show/44ieLWfRalN57pKmqPAfCf… PodBean: https://radiokamrat.podbean.com/e/radio-kamrat-julklapp-pkk #svpol #magdalena #podcast #jul