Resestipendium till Young Womens Leadership Summit 2022 – Dallas, Texas

3 maj 2022

Oikos utlyser ett stipendium på 5000 kronor för konservativa kvinnor i åldrarna 18 till 26 som vill utvecklas som ledare i den konservativa rörelsen och lära sig mer om opinionsbildning, politiskt ledarskap och konservativt rörelsebyggande genom att delta på en konservativ konferens för unga kvinnor i USA.

Stipendiet syftar till att främja möjligheterna för unga, konservativa kvinnor i Sverige att utveckla kunskap och nätverk till nytta för den svenska konservativa rörelsen.

Konferensen samlar tusentals konservativa kvinnor i åldrarna 18-26 år, och bland talarna finns Dana Loesch, Lara Trump, Alex Clark, Charlie Kirk och Kayleigh McEnany, med flera. Konferensen utgör en unik möjlighet till personlig utveckling för dig som är intresserad av opinionsbildning, rörelsebyggande och politiskt ledarskap.

Genom att fylla i detta formulär: ansöker du till Oikos resestipendium för Turning Point USA:s ”Young Women’s Leadership Summit” den 2-4 juni i Dallas, Texas. Stipendiet syftar till att underlätta finansieringen av resekostnaderna, som flyg, boende och deltagaravgift på konferensen.

Uttagningsprocessen baseras på ett personligt motivationsbrev, beskrivning av tidigare erfarenhet och befintligt engagemang i föreningsliv/civilsamhällesorganisationer. Ansökan stänger: 15 maj klockan 23:59

För uttagna ansökanden innebär stipendiebeloppet resekostnader (flyg, boende, deltagaravgift) ersätts i efterhand, mot redovisning av kvitton, upp till ett belopp på 5000 kronor. Om du tilldelas stipendiet kan vi vara behjälpliga med reseplanering och kontaktpersoner vid konferensen.

Observera att ansökan i detta formulär avser Oikos resestipendier, och för att registrera dig till konferensen behöver du gå in på följande länk och anmäla dig.

Kontaktperson för resestipendiet är Emanuel Berenett.

För frågor, vänligen kontakta oss på:
E-postadress: tankesmedjanoikos@gmail.com

En svag högerregering som på grund av L inte lyckas driva igenom sina reformer kommer att göra väljarna djupt besvikna. En sådan regering kommer heller inte att bli omvald.