Sveriges Riksdag

Swish

Telefonnummer: 1234850186 eller via QR-koden till nedan.

Bankgiro

5528-0473 till Insamlingsstiftelsen för Svensk Konservatism

IBAN

SE2950000000052401056602

BIC/SWIFT

ESSESESS

Stöd oss - swish QR-kod

1. Vi tror på ett tryggare, mer sammanhållet och välmående Sverige. När du ger en gåva till Tankesmedjan Oikos är du med och bygger den konservativa rörelsen.

2. Tankesmedjan Oikos drivs av Insamlingsstiftelsen för Svensk Konservatism (ISK). Stiftelsens uppgift är att främja svensk konservatism, och när du ger till den är du med och bygger Tankesmedjan Oikos.

3. Vår verksamhet är beroende av din generositet. Vi vet att du också tycker att Sverige är på väg åt fel håll. Genom att ge ett bidrag till stiftelsen kan du hjälpa till att göra något åt det.

ISK är Sveriges första konservativa inkubator. Vi är en partipolitiskt obunden stiftelse med uppdrag att främja svensk konservatism. Med finansiering, utbildning och nätverk utrustar ISK morgondagens konservativa ledare och organisationer med de verktyg som krävs för att förändra Sverige till det bättre. Vi hjälper nästa generations ledare att nå sin fulla potential. Stiftelsen stödjer nya initiativ inom media, kultur och samhälle med potential att främja en positiv konservativ samhällsutveckling.

Filminspelning på Skokloster Slott