Sveriges Riksdag

Swish

Telefonnummer: 1234850186 eller via QR-koden till nedan.

Bankgiro

5528-0473 till Insamlingsstiftelsen för Svensk Konservatism

IBAN

SE2950000000052401056602

BIC/SWIFT

ESSESESS

Stöd oss - swish QR-kod

Var med och bygg den konservativa rörelsen.

Vi tror på ett mer tryggt, sammanhållet och välmående Sverige. När du ger en gåva till Tankesmedjan Oikos är du med och bygger den konservativa rörelsen.

Vår verksamhet är beroende av ert givande. Utan er hade vi inte kunnat bedriva den omfattande utbildande och opinionsbildande verksamhet vi gör idag. Till skillnad från många andra tankesmedjor och organisationer mottar vi inget stöd från landets stora fackföreningar eller näringslivsorganisationer, vilket gör gåvor från personer som dig helt avgörande för vår och rörelsens framgång.

Genom att ge till stiftelsen är du med och påverkar på riktigt. Sedan 2020 har vi sjösatt kampanjer till stöd för en mer konservativ politik, organiserat Sveriges största konservativa konferens någonsin, tagit kampen mot vänstern i media, spridit konservativa politiska budskap till miljontals svenska väljare online och i tidningen, tillgängliggjort konservativ litteratur för en svensk publik och finansierat utbildningar för hundratals unga konservativa studenter och aktivister i konservativ ideologi, opinionsbildning och politik.

Vi är tacksamma för din gåva. Din gåva behövs för att vi ska kunna finansiera våra utbildningsprogram för lovande unga konservativa talanger, konferenser och event för konservativ idéutveckling, vår egen opinionsbildning för mer konservativ politik och i de konservativa organisationer vi samarbetar med för att befrämja ett livskraftigt konservativt civilsamhälle.

Vår förhoppning är att du ska vilja vara med och stötta oss för en lång tid framöver.

Om du ännu inte blivit en av våra återkommande månadsgivare, överväg gärna att göra din gåva till ett återkommande givande för den konservativa rörelsens långsiktiga tillväxt.

Om du vill komma i kontakt med oss efter att ha gjort din gåva, tveka inte att höra av dig till oss på email: info@oikos.se.

Tankesmedjan Oikos drivs av Insamlingsstiftelsen för Svensk Konservatism (ISK). När du ger till stiftelsen ISK, vars syfte är att främja svensk konservatism, är du med och bygger Tankesmedjan Oikos och de organisationer ISK samarbetar med.

Vi vet att du liksom oss tycker Sverige är på väg åt fel håll. Var med och gör något åt det, ge ett bidrag till stiftelsen. Varje gåva räknas.

ISK är Sveriges första konservativa inkubator. Vi är en partipolitiskt obunden stiftelse med uppdrag att främja svensk konservatism. Med finansiering, utbildning och nätverk utrustar ISK morgondagens konservativa ledare och organisationer med de verktyg som krävs för att förändra Sverige till det bättre. Vi hjälper nästa generations ledare att nå sin fulla potential. Stiftelsen stödjer nya initiativ inom media, kultur och samhälle med potential att främja en positiv konservativ samhällsutveckling.

Filminspelning på Skokloster Slott